Schadeherstel caravan

You are here: Home / Schadeherstel / Schadeherstel caravan

Autoschadeherstelbedrijf Dirk Pijpers is in de wijde omgeving van Nijkerk de enige die profielschade bij caravans kan repareren, zonder onderdelen te moeten vervangen. Het schadeherstel bij caravans is specialistisch werk. Jarenlange ervaring maakt dat wij gespecialiseerd zijn in het herstellen van diverse schades bij caravans. Ook het profiel dat op veel caravans aanwezig is, kunnen wij herstellen. Dit komt goed van pas bij kleine wandschades, diepe krassen en kleine gaten. Het grote voordeel van profielreparaties bij caravans, is dat het plaatwerk niet vervangen hoeft te worden. Om de schade te verhelpen, wordt de beschadiging opgevuld en laten wij het profiel terugkeren op de behandelde plek. Zo wordt de schade onzichtbaar.

Of de beschadiging geschikt is voor profielreparatie, hangt met name af van de grootte van het beschadigde plaatwerk. Kleine beschadigingen zijn eenvoudig te repareren. Bij grotere schades kunnen wij alsnog het plaatwerk vervangen.

U kunt bij ons terecht met alle verschillende soorten schades, zoals hagelschade, wandschade, etc. Wij kunnen vrijwel alle profielschades verhelpen, vraag ons naar de mogelijkheden in uw situatie.