Wrappen

You are here: Home / Reparaties / Wrappen

Als u de lak van uw auto optimaal wilt beschermen, de kleur zat bent, of de lak zit vol krassen, dan kunt u uw auto laten wrappen. Een gebruikelijke methode is het aanbrengen van een folie op uw auto, zodat de oorspronkelijke laklaag bedekt wordt.

Autoschadeherstelbedrijf Dirk Pijpers hanteert een revolutionaire nieuwe techniek om uw auto een nieuwe uitstraling te geven. Wij spuiten de folie op uw auto, door gebruik te maken van vloeibaar rubber. Wij noemen dit liquid-wrap.
Het resultaat is verbluffend en het verschil met een gewone lak is niet zichtbaar. Een aantal nadelen van het gebruik van een folie zijn niet van toepassing op liquid-wrap:

  • Bij liquid-wrap zijn er geen naden zichtbaar, de auto wordt helemaal egaal gespoten;
  • Liquid-wrap is tot 50% goedkoper dan het gebruik van folie, afhankelijk van de kwaliteit van de folie;
  • Folie laat, bij verkeerd gebruik of goedkope folie, lijmresten achter op de auto. Liquid-wrap wordt niet gelijmd en laat dus geen resten achter.

Liquid-wrap is een goedkoop alternatief voor het opnieuw spuiten van een auto. Liquid-wrap is in alle kleuren verkrijgbaar, zowel met een matte als glans afwerking. Ook kunnen we nog een UV-beschermende coating aanbrengen.