Gaatjes in de bekleding

You are here: Home / Reparaties / Gaatjes in de bekleding

Bij ons kunt u niet alleen terecht als u schade aan de buitenkant van uw auto heeft, maar ook repareren wij beschadigde bekleding van uw auto. Door intensief gebruik kan bijvoorbeeld de stoelbekleding slijten, of komen er kleine brandgaten of winkelhaken in de bekleding. Door gebruik te maken van speciale technieken is het vaak niet nodig om bekleding te vervangen, maar kunnen de gaatjes in de bekleding door ons gerepareerd worden. Dit geldt voor zowel stoffen bekleding, als lederen bekleding.

Alle soorten bekleding zijn door ons te repareren. Voorbeelden zijn portierbekleding, een versleten autostoel en bekleding van het dashboard. Doordat wij ook leer kunnen herstellen, kunnen we bijvoorbeeld ook beschadigde zadels van motoren repareren.

Het repareren van autobekleding is vaak geen dure reparatie. Vaak kan de schade betrekkelijk eenvoudig hersteld worden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Met een kleine ingreep ziet de bekleding er weer als nieuw uit. Iedere reparatie is ook maatwerk. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden.