Verweerde koplampen

You are here: Home / Reparaties / Verweerde koplampen

Verweerde koplampen

Het is belangrijk dat u veilig de weg op kunt, dus ook dat u goed zicht heeft in het donker. Essentieel hierbij is, dat de koplampen een goede lichtopbrengst hebben. Zij zorgen ervoor dat u goed kunt zien in het donker én dat u goed gezien wordt in het donker. Vroeger waren koplampen van glas, maar tegenwoordig worden ze gemaakt van een transparant kunststof. Vaak is er een dunne coating op het kunststof aangebracht, maar na verloop van tijd kunnen de koplampen dof worden door verwering en krasjes. Dit gaat ten koste van uw veiligheid en ook van de uitstraling van uw auto.

Verweerde koplampen kunnen een reden zijn voor afkeur bij een APK-keuring. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw verweerde koplampen te laten behandelen, zodat deze weer als nieuw zijn. Door beschadigde of verweerde koplampen te polijsten worden de lampen weer helder. Dit is een milieuvriendelijke en goedkope oplossing, wij hoeven de koplampen namelijk niet meer te vervangen. Uw verweerde koplampen vervangen is uiteraard ook mogelijk, maar dit kan aardig in de papieren lopen.

Na het polijsten brengen wij een nieuwe, UV-beschermende coating aan op de koplampen, zodat u jarenlang verzekerd bent van heldere koplampen. Uw koplampen zijn weer als nieuw, voldoen aan alle RDW-eisen en passeren zonder moeite de APK-keuring.